Απολογισμός

ΤΣΟΥΛΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΟΥΛΑΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΊΟΥ. ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ,ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΒΑΡΚΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΥΠΑΤΗΣ,ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ.ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΩΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010-2013. ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2014-2015 ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΕΩΣ ΤΟ 2021 ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2021 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.

ΚΥΡΤΣΟΚΩΣΤΑ ΡΟΖΑΛΙΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ροδωνιά Υπάτης. Αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Υπάτης και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Κοινωνική Λειτουργός στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών. Επέστρεψα στη γενέτειρά μου το 2017 με τον 9χρονο, πλέον, γιο μου ο οποίος και αποτέλεσε επίσης ένα κίνητρο για να ασχοληθώ με τις ανάγκες του Δήμου μας. Ανήκω στους ανθρώπους που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τα παιδιά μας. Ζω και δραστηριοποιούμαι στη Λαμία ως Κοινωνική Λειτουργός. Μέσα από την δουλειά μου αντιλαμβάνομαι πιο στοχευμένα τις ανάγκες των συμπολιτών μου για βελτίωση της καθημερινότητας και για μια καλύτερη πόλη, προσαρμοσμένη στις δικές τους προτάσεις και απαιτήσεις. Η ενασχόληση μου με τα κοινά και η σκέψη μου πάντα για το σωστό και το δίκαιο μαζί με την εμπειρία και γνώση που έχω αποκομίσει από την προηγούμενη τετραετία στο πλευρό του Θύμιου Καραϊσκου ενίσχυσε την απόφαση μου να βοηθήσω για το καλύτερο μέλλον της πόλης μας!

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ)

Γεννήθηκα το 1972 στην Αθήνα και κατάγομαι από την Παύλιανη του Ν.Φθιώτιδος.
Είμαι παντρεμένη με τον Ξενοφών Κρυστάλλη και είμαι μητέρα δυο παιδιών. Σπούδασα δημόσιες σχέσεις και διοίκηση καθώς και σχετικά σεμινάρια management.
Διατηρώ μια ατομική επιχείρηση με τον σύζυγό μου η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών (εκμετάλλευση ΤΑΞΙ) και παροχής υπηρεσιών.

ΦΛΕΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σπουδασε Μηχανικός Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της WEPSEN ENTERPISES LTD GROUP που εδρεύει Αγγλία, Κύπρο, Ελβετία και RICH INHERITANCE INC που εδρεύει στην Αμερική

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Γεννήθηκα στην Λαμία και μεγάλωσα στο Λειανικλάδι. Είμαι τελειώφοιτη ΙΕΚ Νοσηλευτικής και Επαγγελματική Σχολή Αισθητικής και δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα.

ΚΟΥΤΣΟΒΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Γεννήθηκα στο Λειανοκλάδι και είμαι έγγαμος με δυο κόρες. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Λειανοκλάδι από τεσσαρακονταετίας. Διετέλεσα Δήμαρχος Λειανοκλαδίου, αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δήμαρχος Λαμίας, πρόεδρος του Βοήθεια Στο Σπίτι και από το 2021 εως σήμερα είμαι πρόεδρος του ΔΣ ΔΕΥΑ Λαμίας

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΠΡΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λαμία, το 1993 απολυτήριο από το 4ο Γενικό Λύκειο Λαμίας. Στη συνέχεια Σχολή Μηχανικών Αεροσκαφών και πρώτη τοποθέτηση το 1999 στα Χανιά στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Το 2003 μετάθεση στην Πάτρα στην 116 Πτέρυγα μάχης στον Άραξο. Παράλληλα φοίτηση στο Ανοιχτό πανεπιστήμιο Φυσικές Επιστήμες. Έπειτα το 2008 μετάθεση στην 110 Πτέρυγα Μάχης στην Λάρισα. Το 2010 μετάθεση στην 111 Πτέρυγα Μάχης και παράλληλη φοίτηση και πιστοποίηση Εκπαιδευτών Εκπαίδευσης Ενηλίκων και δημιουργία Διδακτικών Συστημάτων. Παντρεμένος με μια υπέροχη σύζυγο και δύο πθαυμάσια παιδάκια. Χόμπι αθλητισμό, βυζαντινή μουσική και η συμμετοχή μου στα κοινά τόσο στο χωριό μου το ΔΕΛΦΙΝΟ, όσο και στην πολυαγαπημένη μου γειτονιά στην Λαμία τα Γαλανεϊκα.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκα στον Τυμφρηστό, σπούδασα στην Ακαδημία Λαμίας, μετεκπαιδεύτηκα (2 έτη) στο Μαράσλειο Διδασκαλείο του ΕΚΠΑ και ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Ε.Α.Π. Συνοδοιπόροι στη ζωή μου η σύζυγός μου Κωστορρίζου Ελένη (Δ/ντρια Νοσοκομείου Λαμίας) και τα δύο μας παιδιά, ο Δημήτρης (εκπαιδευτικός) και η Βάσια (νοσηλεύτρια). Έχω διατελέσει Πρόεδρος Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας, Αντιπρόεδρος Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Λαμίας και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Έχω θητεύσει αιρετό μέλος Υπηρεσιακού συμβουλίου εκπαιδευτικών (2001- 2017), Αντιπρόσωπος στη Διδασκαλική Ομοσπονδία και στην ΑΔΕΔΥ. Τα τελευταία 5 έτη έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Φθιώτιδας. Εκλέχτηκα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επί 3 τετραετίες, Δημοτική Ενότητα Τυμφρηστού (1999 – 2010). Υπηρετώ την εκπαίδευση ως δάσκαλος επί 37 συναπτά έτη, τα τελευταία εννέα από τη θέση ευθύνης του Δ/ντή του 8ου Δ. Σ. Λαμίας, στα Καλύβια.

ΧΟΡΜΟΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Γεννήθηκε και ζει στην Λαμία. Απόφοιτος του Πολυτεχνείου Αρχιτεκτονικής και Γεωδεσίας της Σόφιας (UASG).

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Μητέρα τριών παιδιών , σύζυγος , καθηγητρια φυσικης αγωγης , προπονήτρια κολύμβησης , πανελληνιονίκης και όγδοη Μεσογειονίκης στην κολύμβηση . Ταυτόχρονα είναι η πρώτη ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια masters στην κολύμβηση , πρωταθλήτρια Ελλάδος στην διελκυστίνδα και μέλος της εθνικής ομάδας ! Σκοπός της είναι να βοηθήσει με τις γνώσεις της τις αθλητικές υποδομές της πόλης και να στοχεύσει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην πόλη της Λαμιας φέρνοντας καινοτόμες αθλητικές εκδηλώσεις πανελλήνιου αλλα και διεθνούς επιπέδου

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Ονομάζομαι Ιωάννα Χαραλαμποπούλου γεννήθηκα μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα στην Λαμία. Οι γονείς μου είναι ο Χρήστος Χαραλαμποπούλος συνταξιούχος αυτοκινητιστής, και η Μάνθα Χαραλαμποπούλου οικιακά. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στον χώρο της υγείας ως βοηθός οδοντιάτρου. Είμαι μέλος της θεατρικής ομάδας ΠΡΟΒΑ έχοντας συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό επιτυχημένων θεατρικών παραστάσεων στην Λαμία. Μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Ροδίτσας Άγιος Αθανάσιος. Με την συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και με την στήριξη σας θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για μια περήφανη και σύγχρονη Λαμία με έμφαση στον πολιτισμό και τον άνθρωπο.

ΦΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Πρώην Τραπεζικός Υπάλληλος. Διετέλεσα σύμβουλος κοινότητας Φραντζή και προεδρος στην Ομάδα ποδοσφαίρου

ΤΣΙΓΓΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Λέγομαι Αικατερίνη Τσιγγούδη, είμαι καθηγήτρια αγγλικών και επιχειρηματίας και δραστηριοποιούμαι στη περιοχή της Λαμίας. Είμαι ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής Prestige beauty and nail salon μετά από μια διαδρομή 25 ετών ως ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών. Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω να εξελιχθεί η Λαμία σε μία σύγχρονη πόλη.

ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Μεγάλωσα στην Λαμία. Είμαι παντρεμένος και πατέρας 2 κοριτσιών. Από μικρή ηλικία στον αθλητισμό (καλαθοσφαίρηση) με συμμετοχή σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος. Είμαι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και ιδιοκτήτης γυμναστήριου.  Με όπλα την μεθοδικότητα, τον προγραμματισμό, την οργάνωση καθώς και τις αποκτηθείσες γνώσεις και εμπειρίες από την πολυετή ενασχόληση μου με τον αθλητισμό και την εκπαίδευση είμαι αποφασισμένος και έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου ένα καλύτερο αύριο.

ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σταμέλος Γεώργιος γεννήθηκα στην πόλη της Λαμίας με καταγωγή από τον Άγιο Χαράλαμπο Ευρυτανίας το 1974.
Ασχολούμαι με τον αναπτυξιακό αθλητισμό στο χορό του Ολυμπιακού αθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ από το 1999 διατηρώντας αθλητικό σύλλογο στην πόλη της Λαμίας .
Κατέχω δίπλωμα προπονητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και δίπλωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Άθλημα ταεκβοντο. Το 2021 επιλέχτηκα Προπονητής Εθνικής Ομάδας Νέων έως και σήμερα.
Έχοντας εντάξει πολλούς Λαμιώτες Αθλητές στις εθνικές ομάδες. Ως αθλητής υπήρξα πρωταθλητής ΕΛΛΑΔΟΣ και ΕΥΡΩΠΗΣ ως μέλος της Εθνικής ΕΛΛΑΔΟΣ. Ως προπονητής σήμερα εργάζομαι στον Αθλητικό σύλλογο "ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΜΠΛΙΑΝΗΣ "

ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λαμία όπου και διατηρώ κατάστημα εστίασης από το 2014

ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Επιμελητής στη Χειρουργική κλινική ΓΝ Λαμίας.
Πανεπιστημιακός υπότροφος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών (Ιατρική σχολή). Master Πανεπηστημίου Αθηνών. Διετέλεσα ιατρός στην Α' Πανεπιστημιακή Χειρουργική κλινική ΓΝ Λαϊκό και επιμελητής στη Χειρουργική Κλινική ΓΝ Χαλκίδας.
Μόνιμος κάτοικος Λαμίας και παντρεμένος με την Καραμανώλη Ορσαλία, πατέρας 2 παιδιών.

ΣΒΑΡΝΙΑ - ΚΙΑΜΟΥΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΗΜΕΡ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 03/03/1982
ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚ ΛΑΜΙΑΣ
ΟΙΚΟΓ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΓΑΜΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΚΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ.6980610980
e-mail :evaggeliasvarnia@gmail.com
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΓΝΩΣΕΙΣ
-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΟΜΟΚΟΥ
-ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΠΟΠΟΙΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
-ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΜΟΥ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Lower
ΔΡΑΣΤΙΡΙΟΤΗΤΕΣ -ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ -ΑΘΛΗΣΗ
ΧΟΡΟΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ -ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ
ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ

ΡΙΖΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ (ΑΛΚΗΣ)

Γεννήθηκα το 1968 στη Λαμία. Μετά τις σπουδές μου στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά ασκώ το επάγγελμα επί 30 χρόνια του λογιστή οικονομολόγου. Είμαι μέλος του οικονομικού επιμελητήριου ανατολικής στερεάς Ελλάδος.Εμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά τα οποία υπηρετούν στο υπουργείο πολιτικής προστασίας

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννημένος το 1973.Από τα μικρός αγάπησα το άθλημα της ελευθέρας πάλης κάνοντας πρωταθλητισμό, περνώντας από όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων και συνεχίζω να ασχολούμαι (Γ. Γ. του Π.Σ.Φ. Άτλα Λαμίας). Κατατάχθηκα στο Πολεμικό Ναυτικό σαν Ε.Π.Υ. όπου και αποφοίτησα από το 119 ο σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών (Μ.Υ.Κ.). Τα τελευταία 22 χρόνια εργάζομαι στο χώρο των πωλήσεων σε εταιρίες όπως η Pepsico, E.Z.A., Tottis-Bingo. Κινητήρια δύναμη μου για την ενασχόληση του με τα κοινά είναι η αστείρευτη αγάπη για την πόλη μου κι η αγωνία μου για καλύτερο μέλλον σ’ έναν τόπο με προοπτική και δυναμική.

ΝΤΙΌΠ ΜΠΟΥΣΣΌ - ΙΩΑΝΝΑ

Εργάζομαι και κατοικώ στη Λαμία μόνιμα.Έχω ακολουθήσει σπουδές στον κλάδο της κομμωτικής και του σχεδίου μόδας. Έχω εξειδικευτεί ως σχεδιάστρια μόδας και ειδικός σύμβουλοςεμφάνισης (στυλίστας) και ήδη έχω παρουσιάσει και ξεκινήσει την πρώτη προσωπική σειρά ενδυμάτων μου με την ονομασία Renaissance. Διαθέτω πάνω απο 22 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κομμωτικής την οποία ασκώ επαγγελματικά απο το 2001 εως σήμερα, έχοντας συνεργαστεί με τους κορυφαίους κομμωτές της Λαμίας. Ήδη απο το 2019 ασχολούμαι επαγγελματικά ως βοηθός σχεδιαστής (dresser), έχοντας συμμετάσχει μεταξύ άλλων σε επιδείεις; μόδας καταξιωμένων σχεδιαστών και ως σχεδιάστρια μόδας. Συμμετέχω ενεργά στα εικαστικά εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων όπου απο το 2019 απασχολούμαι ως δασκαλα εικαστικών. Είμαι ενεργό μέλος στην ερασιτενική θεατρική ομάδα Σκηνοβάτες στη Λαμία και έχω συμμετάσχει ως ερασιτέχνης ηθοποιός σε πλήθος παραστάσεων. Ασχολούμαι ενεργά με τις φιλανθρωπικές δράσεις, την τοξοβολία, το χορό και το βιολί. Μιλώ άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γουόλοφ.

ΜΟΥΜΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Γεννημένος το 1988 Σπουδές: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών/Μεταπτυχιακό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας/Πτυχιούχος προπονητής Ζίου-Ζίτου από το Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού Εργασία: Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: 2014-2019/Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: 2019- σήμερα/Πρπονητής Ζίου-Ζίτσου: 2014-σήμερα Επιτεύγματα: Πρωταθλητής Ζίου-Ζίτσου/Προπονητής Εθνικής ομάδας Ζίου-Ζίτσου/Εισαγωγή αθλητών από την Λαμία στα ΑΕΙ της χώρας άνευ εξετάσεων λόγω διεθνών επιτυχιών στο Ζίου-Ζίτσου

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκα στη Λαμία, σπούδασα φαρμακευτική στο εξωτερικό και διατηρώ Φαρμακείο στα Γαλανέικα.

ΜΑΛΑΒΕΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ονομάζομαι Γιώργος Μαλαβέτας, γεννήθηκα το 1966 στη Λαμία όπου διαμένω μόνιμα με την οικογένειά μου. Αποφοίτησα από το Γυμνάσιο της Λαμίας το 1981. Από το 1986 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, ως ελεύθερος επαγγελματίας στη πόλη της Λαμίας. Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα τη πρόταση του Θύμιου Καραϊσκου να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του “Περήφανη Πόλη”. Αγαπάω τη πόλη μου και τους συνδημότες μου και ευελπιστώ με τη βοήθειά σας και με τη ψήφο σας να μπορέσω να αναδειχθώ χρήσιμος στο Δήμο μας με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου. Ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας θα μπορέσουμε να εργασθούμε για τη πόλη μας να τη κάνουμε καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας. Ολοι μαζί μπορούμε να έχουμε μια «Περήφανη Πόλη».

ΜΑΚΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα 12/2/65, τελείωσα το 1ο Λύκειο Λαμίας και αποφοίτησα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο χειρουργος οδοντίατρος. Υπήρξα 12χρόνια εκπρόσωπος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος στην Πανελλήνια Οδοντιατρική Ομοσπονδία. Ταμίας και Αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου. Για πολλά χρόνια Πρόεδρος σε πολλά ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά Σωματεία του Νομού μας και μέλος της ΕΠΣ Φθιώτιδος

ΛΙΑΠΗ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία, κόρη του Νίκου Λιάπη και της Ξανθούλας Τσιάμη .Σπούδασε στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στην Καστοριά. Επιστρέφοντας στην πόλη της, δραστηριοποιήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Mamma Oggi. Από το 2008 είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας (στη θέση του ταμία) αλλά και της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Αν Στερεάς.
Με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Γιαννακάκο έχουν μια κόρη.

ΛΕΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ονομάζομαι Νίκολαος ΛΕΝΤΑΣ, γεννήθηκα στις 28 Φεβρουάριου 1989 και μεγάλωσα στη Λαμία ! Είμαι Αστυνομικός στο επάγγελμα, αποφοίτησα από την Σχολή Αστυφυλάκων της Ξάνθης το 2009 και από το 2011 υπηρετώ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της πόλης μας ! Ασχολούμαι ερασιτεχικά με το ποδόσφαιρο κάνοντας πρωταθλητισμό σε ομάδες του Νομού μας ενώ στο παρελθόν έχω αγωνιστεί και σε ομάδες Γ´και Δ´ Εθνικής κατηγορίας. Είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητή κατηγορίας Uefa C’. Είμαι παντρεμένος με την Βασιλική ΚΑΤΣΑΡΟΥ και έχουμε αποκτήσει ένα γιο το Σπύρο.

ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (2010-2023) - ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ - ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Γ΄ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ (2019-2023) - ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΥΣΗ

ΧΑΡΑΥΓΗ ΕΛΕΝΗ - ΚΥΠΡΙΑΝΗ

Ονομάζομαι Χαραυγη Ελένη Κυπριανη. Γεννήθηκα και κατοικώ στην Λαμια. Είμαι makeup και nail artist, επίσης εργάζομαι στο αρτοποιείο που διατηρεί ο πατέρας μου, Γεώργιος Χαραυγης. Σπούδασα στην σχολή μαγειρική του ΟΤΕΚ Γαλαξιδίου και στον ΟΑΕΔ στο τμήμα τεχνικός αισθητικής. Είμαι μέλος του χιονοδρομικού και ορειβατικού συλλόγου Λαμιας. Λόγω ιδιότητας έρχομαι σε καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας και η επιθυμία για προσφορα στο κοινωνικό σύνολο της πόλης μας αποτελεί κινητό για να είμαι υποψήφια με τον κύριο Καραισκο, ενός ανθρώπου με όραμα, θέληση και ικανότητα.

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ΜΔΕ - Αντιδήμαρχος Δήμου Λαμιέων

Γεννήθηκε το 1974. Απόφοιτος του 1 ου Λυκείου Λαμίας. Πτυχιούχος Νομικής Σχολής (ΑΠΘ). Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) Πανεπιστημίου Αθηνών και ανώτατων πτυχίων Αγγλικών, Γαλλικών και Η/Υ. Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με έδρα στη Λαμία από το 2001. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (2011-2014) και είναι Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων (2019-2023). Μέλος Δ.Σ. και Πρόεδρος Επιτροπής Θεσμών της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στ. Ελλάδας. Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αιρετών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος Δ.Σ. του «ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964» και μέλος Δ.Σ. του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας. Γιος του Γεώργιου Φώσκολου, Αντιπροέδρου Αρείου Πάγου ε.τ. και της Λέλας Γιωτοπούλου. Έγγαμος με την Νάνσυ Κατσιάνη, παιδίατρο, με δύο τέκνα.

ΦΥΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Η Φωτεινή Φύκα είναι δημόσιος υπάλληλος, στέλεχος της Αποκ/νης Δ/σης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας. Είναι Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΠΑ) απόφοιτος Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης-Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» (ΕΑΠ) και πτυχιούχος Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης του Ωδείου Αθηνών. Μιλά άριστα την αγγλική γλώσσα και έχει γνώσεις ιταλικής και γαλλικής. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, ποιήτρια, μέλος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές.

ΦΑΡΔΗ ΝΑΓΙΑ

Ονομαζομαι Φαρδη Παναγιωτα-Νεκταρια(Ναγια). Γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Λαμια. Ειμαι αποφοιτος της Ιατρικης Σχολής του Πανεπιστημιου Πατρων. Εκανα το αγροτικο μου, το 2002,στα χωρια του Δομοκού. Ακολουθησαν τρια χρονια ειδικοτητας (2005-2008) στην παθολογικη κλινική και στα επειγοντα στο ΝΓΝ Λαμιας,ενας χρόνος παρακολουθησης στο διαβητολογικο ιατρειο του νος.Λαμιας αμισθί. Εκανα τα τελευταια δυο χρονια (2009-2011) ειδικοτητας μου,τα στο ΛΑΙΚΟ Νοσοκομείο. Απεκτησα τον τίτλο της ειδικοτητας μου το 2011. Διατηρω ιδιωτικό παθολογικο ιατρειο στην Λαμια απο το 2012. Το 2014 συμμετειχα στις περιφερειακες εκλογές με τον συνδυασμο του Κωστα Μπακογιαννη. Ειμαι μέλος του ΔΣ του Ιατρικου Συλλόγου Φθιώτιδος. Ειμαι μέλος του Ερυθρού Σταυρου του Παραρτηματος της Λαμιας. Μιλαω τρεις ξένες γλώσσες: Αγγλικα,Γαλλικα και Ιταλικα. Ειμαι παντρεμενη με τον καρδιολογο Γιώργο Παπαδημητριου.

ΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Γεννήθηκα το 1967 στη Λαμία είμαι τελειόφοιτος λυκείου και από το 1991 υπηρετώ στο Πυροσβετικό Σώμα. Έχω υπηρετήσει στην ΑΘΗΝΑ για 11 χρόνια και μετά στην 7η EMAK από το 2002 μέχρι σήμερα φθάνοντας μέχρι Υποδιοικητής στην ιεραρχία εκτός από 6 μήνες στην Π.Υ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ σαν Υποδιοικητής. Έχω πάρει μέρος σε πολλές διασώσεις και συμβάντα καθώς και στους σεισμούς του ΑΙΓΙΟΥ και της ΑΘΗΝΑΣ. Επίσης διετέλεσα επί 8 χρόνια Πρόεδρος Πυροσβεστών Στερεάς Ελλάδας ενώ αυτή τη στιγμή είμαι στη θέση του Αντιπρόεδρου και επίσης είμαι Εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία, "ΠΟΕΥΠΣ".

ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΡΗΣ

Ο Άρης Δ. Υφαντής εργάζεται ως Νοσηλευτής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία και Διδακτορικό στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.
Είναι Εκπρόσωπος Εργαζομένων του Διοικητικού Συμβουλίου, τέως Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Αντιπρόεδρος στο 4 ο Π.Τ Θεσσαλίας & Στερεάς της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.
Γεννημένος στη Λαμία, κατοικεί στο Παγκράτι με τη σύζυγό του και τις 2 κόρες τους.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Φιλόλογος
Διδάκτωρ Κλασικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ
Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Φθιώτιδος

Εικοσαετής διδακτική εμπειρία στην Ιδιωτική, στην Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Έχω δημοσιεύσει 14 επιστημονικές εργασίες σε έγκριτα περιοδικά και περισσότερα από 60 άρθρα με κοινωνικά, πολιτικά, πολιτισμικά θέματα. Διαρκής έρευνα της αρχαίας και νεοελληνικής Γραμματείας και ενασχόληση με την ελληνική γλώσσα. Συγγραφεύς δύο βιβλίων προς έκδοση. Ενεργός συμμετοχή στα κοινά και πολυετής εμπειρία στην διοίκηση συλλογικών οργάνων.

ΤΣΙΑΜΠΟΥΛΑ ΑΚΡΙΒΟΥ ΕΥΑΓΕΛΙΑ

Γεννήθηκα στη Λαμία το 1963. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Ακρίβο κι αποκτήσαμε δύο κόρες την Ελένη και τη Βασιλική. Σπούδασα στη Σχολή Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας. Από το 1987 μέχρι το 2020 εργάσθηκα ως Κοινωνική Λειτουργός στη ΔΕΗ, διοικητικά υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας κι από το 2015 ως το 2020 και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΤΣΕΚΟΥΡΑ - ΜΥΛΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ονομάζομαι Δήμητρα Τσεκούρα Μυλωνά και γεννήθηκα στη Λαμία το 1963 με καταγωγή από τη Δίβρη Φθιώτιδας. Είμαι χήρα Αντιπτεράρχου Ιωάννη Μυλωνά πεσόντα εν ώρα υπηρεσίας σε διατεταγμένη αποστολή το καλοκαιρι του2000. Αποκτήσαμε τρία παιδιά, τον Γιώργο, τον Θανάση και τη Σίλια. Τελείωσα το Τμήμα Σχεδιαστών & Δομικών Έργων του Τεχνικού Λυκείου. Εργάζομαι ως υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Αποτελώ μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων, υπήρξα Γραμματέας του τριμελούς συμβουλίου της Τ.Κ. Δίβρης και μέλος στο Συνοικιακό Συμβούλιο Αφράτης, Ταμίας στον σύνδεσμο Σαρακατσανέων και απο το 2018 Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Διβριωτών.

ΤΟΥΜΠΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων το 1985 και της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου το 2006. Παρακολούθησε σχολεία διαφόρων ειδικοτήτων στις ΗΠΑ και τη Γερμανία και υπηρέτησε ως πολιτικός παρατηρητής της ΕΕ στην Βοσνία Ερζεγοβίνη, κατά την διάρκεια του πολέμου 1994. Ως ανώτατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς γνωρίζει στην πράξη την οργάνωση - διοίκηση προσωπικού, την διαχείριση οικονομικών και δημόσιας περιουσίας, καθώς και την διαχείριση εκτάκτων αναγκών και πολιτικής προστασίας. Ομιλεί Αγγλικά (C level), Γαλλικά (B level), καθώς και λίγα Ισπανικά και Σέρβικα. Έγγαμος με 3 σπουδάζοντα τέκνα

ΤΖΟΥΦΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκα στη Λαμία το 1994. Είμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απόφοιτος του διιδρυματικού μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας M.Sc. “Law & Economics” με ειδίκευση στο δίκαιο των επιχειρήσεων και αποτελώ συνδεδεμένο μέλος της Εταιρείας Μελέτης Εμπορικού Δικαίου.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κρεατοσυσκευαστικής Α.Β.Ε.Ε. από το 2017 και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση. Από το 2019 είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων με την Παράταξη «Λαμία Περήφανη Πόλη» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο, αναλαμβάνοντας τις εξής αρμοδιότητες:

• Σεπτέμβριoς του 2019 έως και σήμερα:Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων
• Σεπτέμβριος του 2019-Νοέμβριος 2021:Εντεταλμένος Σύμβουλος για την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη,
Κοινωνική Πολιτική, Κοινωνικές Δομές και τον Εθελοντισμό.
• Ιανουάριος 2020-Δεκέμβριος 2021 : Πρόεδρος ΑΜΚΕΤΑ "Παρέμβαση"
• Νοέμβριος 2021 έως και σήμερα :Αντιδήμαρχος Έργων Συντήρησης Υποδομών, Στρατηγικού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Οργάνωσης και Εθελοντισμού.

ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

"Ονομάζομαι Τζοβάρας Γεώργιος. Είμαι 39 ετών και μεγάλωσα στην Ανθήλη Λαμίας,όπου και ζω μόνιμα με την σύζυγο μου. Είμαι Πτυχιούχος Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Διοίκησης ΑΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ. Τα τελευταία 23 χρόνια δραστηριοποιούμαι στο κομμάτι του αθλητισμού ως διαιτητης εκ των οποίων τα τελευταια 7 χρόνια έως και σήμερα ήμουν Διαιτητής Super League με παρουσίες σε διοργανώσεις της UEFA όπως Champions League, Europa League, Conference League & εθνικών ομάδων σε επίπεδο Nations League."

ΤΕΛΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λαμία με περήφανη καταγωγή από την Παύλιανη. Είμαι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Integrated Master στη γενετική βελτίωση φυτών Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στον όμιλο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Έχω διατελέσει μέλος του γραφείου πολιτικού σχεδιασμού της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης , εκλεγμένος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λαμίας, εκλεγμένος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φθιώτιδας , μέλος της Κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και της Νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα. Τέλος είμαι μέλος του Γεωπονικού Συλλόγου Φθιώτιδας – Ευρυτανίας και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου.

ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

-ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ- ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ)
-Msc ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΑΠ)
-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΦΥ (ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
-ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΦΥ
-ΜΕΛΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΤΑΑΕ)- ΝΠΔΔ
-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

ΡΟΥΠΟΤΙΑ - ΣΚΑΜΑΓΚΟΥΛΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ (ΜΟΡΦΩ)

Ονομάζομαι Ευμορφία Ρουποτιά Σκαμαγκούλη.Γεννήθηκα ,μεγάλωσα, ζω και δρω στη Λαμία.Ειμαι καθηγήτρια φιλόλογος,παντρεμένη με τέσσερα παιδιά.Ειναι η δεύτερη φορά που κατερχομαι στις εκλογές, αφού ήδη είμαι αιρετή και κατέχω τη θέση της εντεταλμενης συμβούλου πολιτισμού από τον Οκτώβρη του 2022 και τη θεση της γραμματέως του Δημοτικου Συμβουλιου του Δήμου Λαμιεων.Παραλληλα, είμαι πρόεδρος του συλλόγου πολυτεκνων οικογενειών Νομου Φθιωτιδας.

ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκα στην Λαμία το 1971. Αποφοίτησα από το 4 γενικό λύκειο Λαμίας. Παντρεμένος με την Δημητρα Καλπουζανη, πατέρας ενός παιδιού . Απέκτησα την δίκη μου επιχείρηση καφε VENEZIA από το 1995. Το 2017 εκλέχθηκα και υπηρετώ το θεσμό του Επιμελητήριου από την θέση του οικονομικού επόπτη. Διατελώ αντιδήμαρχος.

ΠΕΧΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ονομάζομαι Σταύρος Πέχας και έχω επιλέξει την πόλη της Λαμίας, όπου ζώ και εργάζομαι σαν ασφαλιστικός σύμβουλος, επίσημος συνεργάτης της ΝΝ. Μεγάλωσα στην Ευρυτανία, αποφοίτησα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ως Α΄ Προπονητής στίβου και στη συνέχεια έκανα σπουδές στα οικονομικά, ΜΒΑ στη διοίκηση επιχειρήσεων και εργάστηκα στην Τράπεζα Eurobank ως διευθυντής καταστημάτων σε Αθήνα, Αταλάντη, Καρπενήσι και Λαμία για 23 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια προσφέρω υπηρεσίες στην ακαδημία στίβου του Εσπέρου Γυμναστικού συλλόγου Λαμίας. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι με τον αθλητισμό και λαμβάνω μέρος στους μεγαλύτερους μαραθωνίους του κόσμου.

ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΡΗΓΑΣ

Γεννήθηκα το 1976 στη Λαμία. Οι γονείς μου Χρήστος και Γκόλφω διατηρούσαν οπωροπωλείο επί της Εκκλησιών όπου και πλέον διαμένω με τη σύζυγό μου Θεοδώρα Ρώσση και τα δύο μου παιδιά Χρίστο και Δημήτρη.

Φοίτησα στο 3ο Γυμνάσιο - Λύκειο (Μουστάκειο) Λαμίας, όπου και αποφοίτησα το 1994. Κατόπιν σπούδασα στην ανώτατη πανεπιστημιακή ιατρική σχολή της Φιλιππούπολης στη Βουλγαρία, από όπου και αποφοίτησα το 2004. Υπηρέτησα τη στρατιωτική θητεία μου στο Υγειονομικό ως τεχνολόγος ακτινολογικού. Το 2006 απέσπασα το ισοδύναμο του πτυχίου μου μέσω εξετάσεων ΔΟΑΤΑΠ. Το 2008 εργάστηκα ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου στο Π.Ι. Αγ. Γεωργίου Φθιώτιδας. Στην αναμονή μου για την έναρξη της ειδικότητας εργάστηκα ως ιατρός στην ιαματική πηγή Θερμοπυλών και Υπάτης. Από το 2011 έως το 2015 ειδικεύτηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "" ΤΖΑΝΕΙΟ"" ως Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός. Από το 2016 εργάζομαι προσφέροντας τις υπηρεσίες μου ως ιατρός Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής στο Π.Ι. Μοσχοχωρίου. Το 2022 τελείωσα το Μεταπτυχιακό μου στη ""Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων"" από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Κατέχω επίσης, πιστοποιητικό ALS, ILS, BLS, πιστοποιητικό επιμόρφωσης στην ""Επείγουσα Ιατρική"" του ΕΚΠΑ και αυτή τη στιγμή παρακολουθώ εξ αποστάσεως πρόγραμμα εκπαίδευσης στην "Ανοσολογία και τα Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα".

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Είμαι η Δήμητρα Παπαθεοδώρου - Βούλγαρη και έχω την τιμή να μοιράζομαι την πολύτιμη κληρονομιά της Λαμίας μαζί σας. Είμαι γέννημα θρέμμα Λαμιώτισσα, και η οικογένειά μου είναι στενά συνδεδεμένη με τον τόπο αυτόν. Ο πατέρας μου, ο αγαπημένος έμπορος της πόλης μας, Γεώργιος Παπαθεοδώρου, είναι γνωστός για την αφοσίωσή του στην τεντοποιία από το 1965. Με τον σύζυγό μου, Δημήτρη Βούλγαρη, έχουμε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με δύο υπέροχα παιδιά την Έλενα και τον Απόστολο. Η πορεία μου στη δικηγορία και το μεταπτυχιακό στα οικονομικά με έχουν εξοπλίσει με τις γνώσεις και τον σθένος για να υπηρετήσω τον Δήμο μας με αποφασιστικότητα και ευθύνη. Αυτοδιοικητική μου αναφορά ο Θύμιος Καραΐσκος, ως γνώστης, μαχητής και εργατικός.

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

Γεννήθηκα στη Λαμία το 1983 όπου μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα. Είμαι ο μεγαλύτερος γιος του Θανάση Παπαθανασίου και της Αντιγόνης Κρανιώτη και είμαι παντρεμένος με την Ελένη Σακκά. Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ολοκλήρωσα αριστεύοντας τον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αστικό Δίκαιο. Είμαι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω στο Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας ασκώντας μάχιμη δικηγορία από το 2006 στο Δικηγορικό γραφείο του παππού μου και πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Ηλία Κρανιώτη εκπροσωπώντας πλήθος οργανισμών, εταιρειών και ιδιωτών σε δικαστηριακό και συμβουλευτικό επίπεδο, ειδικευμένος σε ζητήματα Αστικού και Διοικητικού Δικαίου (ιδίως Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημοσίων Συμβάσεων και Ασφάλισης Υγείας ως συνεργαζόμενος Δικηγόρος του ΕΟΠΥΥ) και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Έχω διατελέσει Ταμίας του Λογαριασμού Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας από το 2017 έως σήμερα. Είμαι Νομικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από τον Σεπτέμβριο του 2022.

ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΕΜΜΥ

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγριλιά Λαμίας, στην οποία και επέστρεψα μετά τη διαμονή μου στην Αθήνα, όπου σπούδασα Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής - Εκπαιδευτικός σε ΙΕΚ στον τομέα Υγείας και Αισθητικής. Είμαι παντρεμένη με τον Νικόλαο Β. Γρεβενίτη (οδοντίατρο) και μητέρα 2 αγοριών. Από το 2000 έως το 2017 εργάστηκα ως ψιμυθιολόγος, σχεδόν σε όλα τα τηλεοπτικά ΜΜΕ ( ΕΡΤ, Mega, Ant1, Star), όπου είχα αναλάβει την επιμέλεια του μαγικιάζ σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Για 9 χρόνια συνεργάστηκα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου είχα την επιμέλεια μακιγιάζ στην εκπομπή ""Με Αρετή και Τόλμη"", ενώ ταυτόχρονα είχα αναλάβει το μακιγιάζ πολλών υπουργών και βουλευτών κατά την προεκλογική τους εμφάνιση στα media. Από το 2005 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως εκπαιδευτικός σε ΙΕΚ στον τομέα Υγείας και Αισθητικής. Η αγάπη μου για την περιοχή που μεγάλωσα με ώθησε να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά και από το 2018 είμαι εκλεγμένη πρόεδρος στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγριλιάς Λαμίας. Η ανάγκη να δω την πόλη μου τη Λαμία να κατέχει τη θέση που της αξίζει σε θέματα πολιτισμού, ανάδειξης του φυσικού της τοπίου και τουριστικής της προβολής, με οδήγησε σήμερα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δημιουργώντας για τα παιδιά μου/μας, μια πόλη μου θα επιθυμούν να μείνουν, να εργαστούν και να οραματιστούν ένα μέλλον που θα τους αξίζει!"

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ονομάζομαι Παναγιωτοπούλου Μαρίνα Ελευθερία. Γεννήθηκα στην Αθήνα με καταγωγή από Αλισσό Πατρών. Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Νιαβή και έχουμε 2 παιδιά. Απόφοιτη του μουσικού σχολείου Αλίμου και πτυχιούχος Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής μουσικής από το ωδείο Αθηνών. Είμαι μουσικός και παραδοσική ερμηνεύτρια με σημαντικές συνεργασίες σε Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολούμαι για πρώτη φορά ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί πιστεύω πως η προσφορά μου στον τόπο που ζώ και αγαπώ πρέπει να είναι έμπρακτη.

ΞΕΦΛΟΥΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκα το 1978 στη Λαμία Φθιώτοδας, με τόπο καταγωγής τα Βασιλικά Υπάτης. Ζω στη Λαμία στην οδό Μητροπολίτου Δαμασκηνού 58. Είμαι έγγαμος και πατέρας ενός αγοριού. Το επάγγελμα μου είναι αγρότης - αλωνιστής. Διατέλεσα αντιπρόεδρος Αγροτικού Συνετααιρισμου Λαμιας και διατελώ Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας.

ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λαμία. Είμαι παντρεμένος με τη Μικροβιολόγο Μαρία Χονδρογιάννη και έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά. Φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύθηκα στην Οφθαλμολογία στην Αθήνα. Εργάστηκα ως Οφθαλμίατρος στη Λάρισα και το Λονδίνο και από το 2011 διατηρώ ιατρείο στη Λαμία. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκησή Υγείας και Μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Οφθαλμολογίας. Υπήρξα εκλεγμένος Γ.Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας και Αντιπρόεδρος της Οφθαλμολογικής Εταιρίας Κεντρικής Ελλάδας επί δυο συνεχόμενες θητείες. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκα για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Θύμιου Καραΐσκου και υπηρετώ το δήμο από τη θέση του Αναπληρωτή του Δημάρχου ως σήμερα.

ΜΠΕΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: dbessas61@gmail.com
Κινητό: 6936488945
Ημερομηνία γέννησης: 12/006/1961
Υπηκοότητα: Ελληνική
Μόνιμη Κατοικία: Μεξιάτες

Εκπαίδευση - Απόφοιτος Λυκείου Λαμίας - Φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Ατομικές Δεξιότητες - Άριστη χρήση επαγγελματικών οχημάτων Δεξιότητες Επικοινωνίας - Ομαδικό πνεύμα - Άριστη ικανότητα επικοινωνίας - Υπεύθυνος - Όρεξη για εργασία Επαγγελματική Εμπειρία - Δημόσιος Υπάλληλος στην ΔΕΔΔΗΕ Λαμίας (χειριστής)

ΜΠΕΣΛΕΜΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Λαμία. Είμαι Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Από το 2007 διατηρώ τεχνικό γραφείο στην πόλη της Λαμίας και δραστηριοποιούμαι με ιδιωτικά έργα Πολιτικού Μηχανικού. Από το 2011 έως το 2019 διετέλεσα Πρόεδρος της Κοινότητας Δαμάστας. Το 2019 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Θύμιου Καραϊσκου και τα τελευταία 2 χρόνια ορίστηκα Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, θέση την οποία κατέχω μέχρι και σήμερα.

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκα το 1970 στη Λαμία και κατάγομαι από το χωριό Κόμμα του Δήμου Λαμιέων. Ζω και εργάζομαι στη Λαμία ως ελεύθερος επαγγελματίας - κοσμηματοπώλης. Υπηρέτησα ως έφεδρος αξιωματικός στην στρατιωτική μου θητεία. Εν ενεργεία αντιδήμαρχος.

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκα το 1965 στη Λαμία Φθιώτιδος και διαμένω μόνιμα στη συνοικία Παγκρατίου. Αποφοίτησα το 1990 από τη Σχολή Ανώτερων Θεωρητικών του Εθνικού Ωδείου Αθηνών. Από το 1992 ως το 1999 εργάστηκα στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας και ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός στη Β/θμια εκπαίδευση του Νομού Φθιώτιδος. Έχω συμμετάσχει και συμμετέχω με την ιδιότητα του μουσικού σε δράσεις κοινωνικού & πολιτιστικού χαρακτήρα. Από το 1999 έως και σήμερα εργάζομαι ως μόνιμος εκπαιδευτικός μουσικής στο 14 ο και 20 ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας. Η αγάπη μου για τα παιδιά και η αγωνία μου για το μέλλον των παιδιών μας με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ελπίζοντας με την εργατικότητά μου και την ευαισθησία μου να προσφέρω στον τόπο μου ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

ΜΑΛΑΜΟΥΣΗ - ΚΑΜΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Μαλαμούση. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λαμία. Είμαι Μαθηματικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική με Εφαρμογές στην Βιοϊατρική και υποψήφια διδάκτωρ στο τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης σε Βιομηχανικές Εφαρμογές. Είμαι κόρη του Γιάννη Μαλαμούση, συνταξιούχο Μαθηματικό του Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας και παντρεμένη με τον Σπύρο Καμνή διδάκτωρ Μηχανολόγο Μηχανικό. Έχουμε ένα γιο 8 χρόνων. Όραμά μου είναι μια πόλη που θα δώσει ευκαιρίες στα παιδιά μας και ένα όμορφο περιβάλλον για να μεγαλώσουν και να παραμείνουν στο τόπο τους.

ΛΙΑΠΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Είμαι Γεωπόνος-Παραγωγός και συνεργάτιδα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στον τομέα της επιχειρηματικότητας. Οι μεταπτυχιακές σπουδές μου είναι στον τομέα των Logistics (Εφοδιασμός και διακίνηση προϊόντων) και στον τομέα του Sales Μanagement (Διοίκηση Πωλήσεων). Είμαι τελειόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Επικοινωνίας και Marketing. Μιλώ άριστα αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά.

ΛΙΑΓΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΡΕΣΒΕΙΑ (ΕΥΗ)

Ονομάζομαι Εύη Λιάγκα. Γεννήθηκα το 1978 στην Λαμία και μεγάλωσα στις Μεξιάτες. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης του 2 ου Τεχνικού Λυκείου Λαμίας και εργάζομαι εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο της Κομμωτικής. Έχω δραστηριοποιηθεί στον τουριστικό τομέα και έχω μείνει σε πολλές πόλεις τις Ελλάδας και του Εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια διαμένω στην Λαμία όπου και δραστηριοποιούμαι.

ΚΥΡΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ονομάζομαι Γεώργιος Ηρ. Κυροδήμος, γεννήθηκα στις 16 Ιανουαρίου 1987 και μεγάλωσα στον Σταυρό Λαμίας. Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές. Από το 2013 εργάζομαι ως δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας και από το 2018 έως και το 2022 διετέλεσα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας. Το 2019 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Περήφανη Πόλη και με δήμαρχο τον Θύμιο Καραΐσκο και ανέλαβα την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων την οποία υπηρετώ μέχρι σήμερα. Παράλληλα είμαι χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών σε διάφορους πολιτιστικού συλλόγους στη Λαμία και σε όλο το νομό.

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δημήτρης Γ. Κυρίτσης γεννήθηκε στο Πετρωτό Δομοκού. Είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου του ΤΕΙ Αθηνών και της σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νικης. Επαγγελματικά αναπτύσσει πολύχρονη επιχειρηματική δραστηριότητα. Εργάστηκε στην επιχείρηση «Αφοι Κυρίτση ΑΕΒΕ» της οποίας υπήρξε Πρόεδρος ενώ παράλληλα είχε την αντιπροσωπεία γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η επιχειρηματική του δραστηριότητα κινείται στο χώρο των Α.Π.Ε. με την ίδρυση της εταιρείας «Δ. Κυρίτσης ΕΠΕ». Είναι μέλος στο Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Παράλληλα ασχολείται με την καλλιτεχνική δημιουργία με συμμετοχή σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής. Πιστεύοντας ότι η ενεργός συμμετοχή στα κοινά και η βελτίωση της ποιότητας ζωής είναι ευθύνη των πολιτών δραστηριοποιείται στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων

ΚΥΜΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) (ΑΜΕΑ)

Ονομάζομαι Ευαγγελία (Εύη) Κυμπή και έχω γεννηθεί το 1975 στη πόλη της Λαμίας. Είμαι τελειόφοιτη Λυκείου. Επαγγελματικά έχω ασχοληθεί από το 1995 έως και σήμερα ως Υπάλληλος σε Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνική Παρέμβασης Δήμου Λαμιέων ΔΕ.ΚΟΙ.ΠΑΛ. (για ΑΜΕΑ) Υπεύθυνη εξυπηρέτησης κι ενημέρωσης σχετικά με επιδοτούμενα προγράμματα και θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό τομέα σε ΚΕΚ, & στο Δημόσιο ως Ιδ. Υπάλληλος γραφείου στο Δήμο Λαμιέων. Είμαι άτομο με κινητικό πρόβλημα (χρήστης αμαξιδίου) με ενδιαφέροντα τα κοινωνικά θέματα στη πόλη μου, τον εθελοντισμό και την προσφορά.

ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκα κ μεγάλωσα στο Δ.Δ.Στυρφακας.Ειμαι απόφοιτος των ΤΕΣ με ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων.
Τα τελευταία 15 χρόνια κατοικώ στην Λαμία.Δουλευω ως ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα Χρηματοποστολων κ παράλληλα δραστηριοποιουμαι στον αγροτικό τομέα.Ειμαι μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου "Αγ.Γεωργιος Στυρφακας". Αγαπημένη μου δραστηριότητα η ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο.

ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ (ΝΑΝΑ)

Ονομάζομαι Κουτσονίκα Ανδρονίκη (Νανά) του Ιωάννη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λαμία, είμαι παντρεμένη με τον δικηγόρο Δημήτρη Καραχάλιο και μητέρα του Γιάννη και Μάριου Καραχάλιου. Τελείωσα το 4 ο Λύκειο, και συνέχισα τις σπουδές μου στη Γαλλία στο Πανεπιστήμιο Paris X Nanterre και αποφοίτησα από τη σχολή Κοινωνιολογίας με Άριστα. Είμαι επίσης κάτοχος πτυχίου στις Επιστήμες της Αγωγής (Sciences de l’ Education) και Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών. Έχω επάρκεια διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας και μιλώ την Αγγλική γλώσσα πολύ καλά. Υπηρέτησα ως επιμορφώτρια στη ΝΕΛΕ Φθιώτιδας σε θέματα κοινωνικού προβληματισμού. Το 1987 διορίστηκα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγήτρια κοινωνιολογίας. Το 1993 και για τέσσερα χρόνια αποσπάστηκα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Εργαστήριο Κοινωνικών Μελετών και Δημοσκόπησης και συμμετείχα σε ερευνητικά προγράμματα. Από το 2001 υπηρετώ στο 6 ο Γυμνάσιο Λαμίας. Από το 2008-2010 διετέλεσα υποδιευθύντρια και από το 2011 μέχρι και σήμερα είμαι Διευθύντρια του σχολείου. Συμμετείχα σε πολυάριθμες ημερίδες και σεμινάρια που άπτονται εκπαιδευτικών θεμάτων και έχω επανειλημμένα διοργανώσει πολιτιστικές και ανθρωπιστικές εκδηλώσεις καθώς κα σεμινάρια για εκπαιδευτικούς. Υπήρξα μέλος επιτροπής για την επίβλεψη μελέτης και ίδρυσης Ανεξάρτητου Τριτοβάθμιου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στη Λαμία, και άλλων επιτροπών.

ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ονομάζομαι Μαρία Κορκοβελου, είμαι 44 ετών, τυγχάνω σύζυγος του Λευτέρη Ζαφειρίου και μητέρα δύο κοριτσιών. Επί σειρά ετών εγώ και η οικογένεια μου δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης. Η απόφαση μου να κατέλθω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο με τον Συνδυασμό του νυν και εκ νέου Υποψηφίου Δημάρχου Λαμιέων Ευθυμίου Καραΐσκου ελήφθη με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και την προοπτική μιας καλύτερης ζωής σε αυτήν τόσο ημών όσο και των παιδιών μας, καθώς ο συνδυασμός «Περήφανη Πόλη» συνιστά το όχημα για τη συνέχιση του έργου που οραματίστηκε, σχεδίασε και υλοποιεί ο Δήμαρχος και η παρούσα Διοίκηση του Δήμου.

ΚΟΛΙΟΝΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Κολιονίκα, είμαι 40 χρονών και μητέρα δύο αγοριών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη πόλη της Λαμίας. Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Ε. Κ. Π. Α και εργάζομαι ως δασκάλα τα τελευταία 16 χρόνια. Αποφάσισα να στηρίξω τον συνδυασμό του Ευθύμιου Καραΐσκου, έχοντας υψηλό το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς καθώς πιστεύω ότι οφείλουμε να είμαστε ενεργοί δημότες για το καλό του τόπου μας.

ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Επιχειρηματίας και αντιπρόσωπος παραγωγικών μονάδων τού εξωτερικού για την Ελλάδα στον τομέα των χρωμάτων. Επί σειρά ετών με συμμετοχή στα διοικητικά στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας και στον Εμπορικό Σύλλογο. Τρίτεκνος οικογενειάρχης. Ενεργός πολίτης από μαθητικά και φοιτητικά χρόνια στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στην αυτοδιοίκηση. Οραματιστής τής κοινωνικής δράσης "Λευκός Σταυρός - Σπύρος Ματσούκας". Πάντα παρών στους εθνικούς αγώνες με πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση τού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία και του μνημοσύνου για τον ήρωα Κώστα Κατσίφα.

ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ονομάζομαι Ευάγγελος Κατσαβριάς του Βασιλείου, 46 ετών, Ιδιοκτήτης Μεσιτικού Γραφείου στην Λαμία. Γεννήθηκα στην Λαμία και από το 1998 έως το 2017 εργάστηκα στην Αθήνα, στην Τεχνική Διεύθυνση της Cosmote. Από το 2018 έως το 2020 έζησα στο Puerto Rico και κατόπιν επέστρεψα μόνιμα στην Λαμία. Διετέλεσα Γ.Γ. στο Σωματείο της Cosmote, μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ και του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

ΚΑΤΡΑΚΑΖΑ ΣΟΦΙΑ

 

ΚΑΣΑΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Για τη δημιουργία του φυλλαδίου των υποψηφίων και την παρουσίαση σας στο site του συνδυασμού, το οποίο είναι υπό κατασκευή, σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε έως τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, μία φωτογραφία σας σε καλή ανάλυση, ένα σύντομο βιογραφικό (έως 50 λέξεις) και την επιθυμητή ιδιότητα προσφώνησης σας στις εκδηλώσεις αλλά και στα ανωτέρω αναφερόμενα στοιχεία.

ΚΑΡΓΑΔΟΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Χειρουργός Οδοντίατρος (Γενικός Αρχίατρος ε.α). Γεννήθηκα στον Βόλο το 1970. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες. Σπούδασα στην ΣΣΑΣ και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από όπου και πήρα το πτυχίο της Οδοντιατρικής. Τα τελευταία 25 χρόνια ζω και εργάζομαι στην Λαμία όπου και ασκώ το επάγγελμα του οδοντιάτρου. Κατά την διάρκεια της θητείας μου στις Ένοπλες Δυνάμεις υπηρέτησα στο 401 ΓΣΝΑ (Οδοντιατρείο, Γναθοχειρουργική κλινική), στο 414 ΣΝΕΝ (Οδοντιατρείο) καθώς και σε διοικητικές θέσεις (Διευθυντής Υγειονομικού στην ΜΕΡΥΠ 2012-2013, Διευθυντής του ιατρείου του ΚΕΥΠ 2018-2019. Ξένες γλώσσες: Αγγλικά. Η συλλογή γραμματοσήμων αποτελεί αγαπημένο χόμπι.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Ονομαζομαι Καραγιαννη Αθανασια
Γεννηθηκα και μεγαλωσα στο Λυχνο Υπατης.Επιλεγω συνειδητα να ζω στη Λαμια .Ειμαι παντρεμενη και εχω δυο παιδια.
Εχω εργαστει για 26 ετη σε γνωστη εταιρεια καλλυντικων σε θέση ευθύνης. Η αγαπη μου για το συνανθρωπο προσφατα με οδήγησε να εργαζομαι σε ΔΟΜΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ..Παραλληλα ,ειμαι και προεδρος του πολιτιστικου συλλόγου Λυχνου.

ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ ΤΖΙΝΑ

Ονομάζομαι Καλαμπαλίκη Τζίνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λαμία. Σπούδασα Κλασσική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ενώ ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο των φροντιστηρίων. Η πρόταση του Δημάρχου με έφερε πιο κοντά στο να ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα μου, Δήμου Καλαμπαλίκη και να προσφέρω με τη σειρά μου ό,τι καλύτερο έχω, στην πόλη που με ανέθρεψε.

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ονομάζομαι Γιάννης Κ. Ζωγράφος. Γεννήθηκα στις 8 Ιουνίου το 1989 στη Λαμία, όπου ζω μέχρι και σήμερα.
Το 2007 ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) , στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών. Επέστρεψα στη Λαμία και διατηρώ την επιχείρηση Κ.Ζωγράφος & ΣΙΑ Ο.Ε. καθώς και την αντιπροσωπεία του καφέ Excelsior . Έχω διατελέσει πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παύλιανης. Είμαι μέλος των Δ.Σ. Του επιμελητηρίου Φθιώτιδας και της ΑΝ.ΔΙΑ από το 2017. Το 2019 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος με τον Θύμιο Καραισκο. Από το 2022 είμαι Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης, Νέας Γενιάς και υπεύθυνος για την δημοτική ενότητα Παύλιανης.

ΖΑΡΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Νικόλαος Ζάρρας είναι Οικονομολόγος, που ζει και εργάζεται στη Λαμία. Γεννήθηκε στην Λαμία το 1965.Σπούδασε Οικονομικά στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Υπηρέτησε:
Νοε 1990 - Οκτ 1993 Ως Ειδικός Σύμβουλος στη Νομαρχία Φθιώτιδας / Υπουργείο Εσωτερικών. Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα δραστηριοτήτων της Νομαρχίας: Οικονομικά, Οργάνωσης, Διοίκησης, Προγραμματισμού, Αποκέντρωσης,
Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημοσίων Σχέσεων.
Νοε 1994 - Νοε 1995 Ως Υπεύθυνος Management: Διοίκησης, Συντονισμού, Επίβλεψης της λειτουργίας στην Ανώνυμη Εμπορική Επιχείρηση Ηλεκτρικών Ειδών/ Ευσταθίου Μόκα στη Λαμία.
Δεκ 1995 - Μαρ 2012 Ως Τραπεζικός Υπάλληλος στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, με Καθήκοντα Διευθυντή στα καταστήματα Αταλάντης (8 έτη) και Βασιλικών στη Λαμία (3έτη).
Τα τελευταία τέσσερα έτη, εργάζεται ως Υπεύθυνος Φυσικού Αντικειμένου στο Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία. Ομιλεί καλά τα Αγγλικά. Είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Πληροφορικής ECDL. Συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων επιμόρφωσης: Πληροφορικής, Τεχνολογίας και Management - Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας (ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ.) Πληροφορικής - Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε.) Σε Τραπεζικά Θέματα - Πιστοδοτήσεις, Ασφαλιστικά Προϊόντα και Υπηρεσίες, Εγγυητικές Επιστολές - Αξιόγραφα, Οργάνωση Πώλησης Προϊόντων, Τεχνικές Αξιολόγησης Ισολογισμού,κ.α από την Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος.

 

ΖΑΡΚΑΔΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Ονομάζομαι Ζαρκάδα Χρυσάνθη και είμαι Λογοθεραπεύτρια και Συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Διατηρούσα γραφεία Λογοθεραπείας σε Λαμία και Δομοκό για αρκετά χρόνια. Έπειτα εργάστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμένα στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης ( ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. ). Τα τελευταία χρόνια είμαι αναπληρώτρια σε Ειδικά Σχολεία ως Ε. Β. Π. και εργάζομαι στο Κέντρο Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ". Είμαι σύζυγος και μητέρα 2 παιδιών - 12 και 8 ετών- και τον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με πολεμικές τέχνες ( Tae Kwon Do- Κάτοχος Μαύρη ζώνη, Brazilian Jiu jitsu - Κάτοχος Μωβ ζώνη).

 

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η αγάπη για τον τόπο μου με έκανε να γυρίσω πίσω (έπειτα από απουσία κάποιων ετών λόγω σπουδών)και να ασχοληθώ με τα κοινά. Είναι πολύ σημαντικο , άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους να τον βλέπουν να προχωράει με τα κατάλληλα άτομα στο τιμόνι

ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Λαμία. Από το 1998, ασκώ το δικηγορικό λειτούργημα στη Λαμία και είμαι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Λαμίας την τετραετία 2006 – 2010. Επίσης εκλέχτηκα το 2008 έως το 2011 αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας. Από το έτος 2019 είμαι Πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

ΓΩΓΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

Γεννήθηκα το 1995 στη Λαμία, την πόλη την οποία μεγάλωσα και ζω μόνιμα. Εργάζομαι ως Λογιστής και είμαι απόφοιτος του τομέα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής, ενώ παράλληλα διετέλεσα Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φθιώτιδος. Δεσμεύομαι να διαμορφώσω ένα καλύτερο μέλλον για την αγαπημένη μας πόλη, προάγοντας την ανάπτυξη και την ευημερία, ακούγοντας τις φωνές των πολιτών.

 

ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γιώργος Γιάννακας είναι Φυσικός M.Sc, Ph.D. με προϋπηρεσία 27 έτη σε Β/θμια & Γ/θμια εκπαίδευση. Επιμορφωτής ΤΠΕ, πρώην υπεύθυνος ΕΚΦΕ Φθιώτιδας & Αστεροσκοπείου Υπάτης, πρώην Διευθυντής 1ου Γυμνασίου Λαμίας και Συντονιστής Φυσικών Επιστημών Στ. Ελλάδας. Σήμερα είναι Διευθυντής της ΔΔΕ Ευρυτανίας. Ιδρυτικό μέλος της Π.Ε.Π.ΛΑ., και της Κίνησης για την προστασία της Οίτης.

 

ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ .ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.ΤΟ 1987 ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ Α/Τ ΜΩΛΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΠ ΤΟ 2006 ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ Ο.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεωργαντάς Ιωάννης, πτυχιούχος Ηλεκτρονικός και τεχνίτης αμαξωμάτων.Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως ηλεκτρονικός στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας,ενώ παράλληλα είμαι μέτοχος στις Αστικές Συγκοινωνίες Λαμίας.Επίσης, εδώ και εννέα συναπτά έτη έχω την τιμή να προεδρεύω της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας.Τέλος, είμαι ενεργό μέλος της ΑΛΑΛ και παντρεμένος με την Ευαγγελία Ζωχάκη , αστυνομικό, έχοντας αποκτήσει δύο τέκνα.

 

ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΒΗ

Γεννήθηκα το 1981 και μεγαλωσα στη Λαμια. Σπούδασα Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων. Το 2001 εργάστηκα στο Περιφερειακό Ταμείο Αναπτυξης στην Περιφέρεια Στερεας Ελλάδας. Από το 2003 -2020ήμουν Υπεύθυνη Εμπορικής Διαχείρισης σε 2 μεγάλες εταιρίες τροφίμων. Απο το 2020 εως και σήμερα εργάζομαι σε μια μεγάλη πολυεθνική Ασφαλιστική εταιρία. Είμαι παντρεμένη και έχω τρία παιδιά. Αγαπώ την πόλη μου και θα ήθελα να προσφέρω με ήθος και αξιοπρέπεια καταγράφοντας τα προβλήματα και δουλεύοντας έντονα πάνω σε αυτά δημιουργόντας λύσεις πραγματοποιήσιμες και αποτελεσματικές που θα βελτιώσουν τη ζωή όλων μας

ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Τρίτεκνος μπαμπάς με καταγωγή από τη Δίβρη Λαμίας και το Περιστέρι Υπάτης.
- Πολιτικός Μηχανικός με 25ετή εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο.
- Ειδικευμένος στη Δομική Μηχανική και στη Διαχείριση Έργων και Ανθρώπινου Δυναμικού.
- Επαγγελματίας της Διαχείρισης Ακινήτων και της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης.

ΒΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Είμαι ο Γιώργος Βελιος, διαμένω στην Λαμια. Εργάζομαι στην Nexans και θέλω να προσφέρω πολλά στην πόλη μου

ΒΕ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Βε γεννήθηκε στο Πλατύστομο της Δ. Φθιώτιδας από γονείς εκπαιδευτικούς. Ζει και εργάζεται στη Λαμία ως φιλόλογος και μουσικός και είναι η διευθύντρια του 2 ου Γυμνασίου Λαμίας. Έχει σπουδάσει Ελληνική Φιλολογία στο Α.Π.Θ με υποτροφία, με ειδίκευση στον Τομέα Κλασικών Σπουδών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΑΠ στις «Επιστήμες της Αγωγής ». Είναι Υποψήφια Διδάκτορας στο πεδίο της Λαογραφίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μιλά άριστα αγγλικά και πολύ καλά γαλλικά. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Μακεδονικού Ωδείου Θεσσαλονίκης. Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και έχει επιμόρφωση θεατρικής εμψυχώτριας παιδιών και εφήβων από το Εθνικό Θέατρο. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Φθιώτιδος. Είναι καθηγήτρια ακορντεόν στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας. Είναι συνεργάτης σε εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές, φιλανθρωπικές και οικολογικές δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα.

ΑΝΑΣΤΑΣIΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκα στην Λαμία και είμαι κάτοικος Λιανοκλαδίου. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Λαμίας και είμαι πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω εργαστεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ Λαμίας, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαμίας και από το 2021 εργάζομαι και είμαι ιδιοκτήτης της εταιρείας ΑΓΡΟΓΝΩΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που δραστηριοποιείται στον τομέα των επιδοτήσεων και των προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης.

ΑΜΠΝΤΙΑΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Οι γονείς μου κατάγονται από την Αλβανία και ζουν στην Ελλάδα τα τελευταία 26 χρόνια. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λαμία και αποφοίτησα από το ΕΠΑΛ με ειδικότητα Μηχανικός Αυτοκινήτων και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Πρόσφατα βραβεύτικα για την διάσωση ενός μικρού παιδιού απο πυρκαγιά σε οικία. Θα κάνω τα πάντα για το καλό των συνδημοτών μου.